Azi va aduc un desert sau o gustare absolut delicioasa si sanatoasa, fara zahar adaugat. M-am inspirat de pe Instagram , unde gasesc multe retete vegane foarte faine si usoare. Contine putine ingrediente si e foarte usor de pregatit. Veti avea nevoie de un chopper/robot care sa marunteasca si sa amestece bine toate ingredientele. Ingrediente (pentru 8 batoane) -160g fulgi de ovaz -60g nuci -130g stafide -4-5 prune uscate (sau puteti inlocui cu merisoare, caise, curmale, etc.) -2 mere -1 lingurita scortisoara Se pun toate ingredientele in vasul robotului si se amesteca pana se maruntesc toate si vom obtine o pasta groasa si omogena. (Pentru a scurta timpul de mixare si usira procedeul de taiere si amestecare, e bine sa dati merele pe razatoarea mare in prealabil.) Eu am pus merele taiate in sferturi si a durat ceva pana le-am maruntit. Pasta obtinuta se pune intr-o tava de chec mica (23/13 cm) tapetata cu hartie de copt si se coace compozitia in cuptorul preincalzit la 180 C, timp