Din dorinta de a face un desert rapid pentru Alex, au aparut acesti papanasi, foarte rapizi si foarte gustosi. Tot in urma vizionarii unui clip pe Instagram. Mai mult pe ghicite am facut aceasta reteta, dar important e ca rezultatul a fost peste asteptari. De aceasta data am facut o singura portie, insa am sa mai studiez putin reteta si vad eu cum o dezvolt, astfel incat sa semene intr-adevar cu papanasii.
Ingrediente:
-100 g tofu (nesarat)
-1 banana coapta
-50 g faina
-putin ulei, doar cat se unge tigaia in care se vor praji
-gem/dulceata pentru servit
-smantana vegana de cocos (de la Lidl)
-zahar pudra
Se zdrobeste banana cu o furculita, se adauga faina si tofu ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Se amesteca si se coc papanasii intr-o tigaie antiaderenta, unsa cu ulei, pana se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc presarati cu putin zahar pudra si cu dulceata prferata si smantana vegana.
Nu sunt exact ca si papanasii clasici, dar pot fi un desert rapid si delicios pentru o persoana vegana sau pentru cineva care tine post.
Comentarii
Trimiteți un comentariu